Lukottoman tarina

Lukoton Experience Oy on perustettu vuonna 2014. Toiminnan alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tarjota moderneja kulunhallintaratkaisuja, jotka perustuvat älypuhelimen käyttämiseen avaimena. 112OVI hätäsisäänkäynti on ensimmäinen Lukoton tuote. Sen jälkeen on kehitetty ratkaisuja mm. portteihin ja puomeihin, kerrostalojen teknisiin tiloihin, kotihoitoon ja toimistojen kulunvalvontaan sekä hotellilukkojen modernisointiin.

Toimimme vahvasti verkostoituneena. Pääosan kehitystyöstä tekevät kokeneet alihankkijamme. Tuotanto tapahtuu Suomessa, Lohjalla. Asennuksista vastaavat asennuskumppanimme.

Vuodesta 2016 alkaen olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä Stanley Securityn kanssa. Stanley Security myy ja markkinoi Lukottoman teknologiaan perustuvia hotellituotteiden modernisointiratkaisuja sekä älypuhelinpohjaisia kulunhallintaratkaisuja omille asiakkailleen.


Lukoton -tiimi

Hannu Katajamäki

Toimitusjohtaja

Hannu on toiminut kansainvälisten yhtiöiden johtotehtävissä. Hannu vastaa henkilöstöstä, yhteistyökumppaneista, sekä alihankkijasuhteista.

Jarkko Juntunen

Teknologiajohtaja

Jarkolla on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä eri yrityksissä. Jarkko vastaa Lukottoman teknologian ja tuotteiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Vesa leppänen

Myyntipäällikkö

Vesalla on hyvä kokemus b2b-myynnistä turvallisuus, kiinteistö- ja rakennusalalla. Vesa vastaa Lukottoman myynnistä ja asiakashankinnasta.

TONI SAIKKONEN

Pilvipalveluarkkitehti

Tonilla on pitkä kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Toni vastaa sovelluskehityksestä, pilvipalveluista ja ohjelmistointegraatioista.

Paul westerlund

Kehitysjohtaja

Paulilla on pitkä kokemus verkkopalveluista ja mobiilikehityksestä. Paul vastaa tuotteistamisesta ja palvelumuotoilusta sekä hoitaa kumppanuussuhteita.